Boeken

Wil je de Cult of the New niet delen, maar helemaal voor jezelf hebben? Dat kan. Je kunt the Cult of the New boeken!

Als je boekt kunnen er afspraken gemaakt worden welke spellen gespeeld gaan worden bij je thuis met een bepaald aantal spelers. We nemen een stapel spellen mee in een bepaald thema of met een bepaalde mechanic. We zoeken naar spellen die ongeveer zouden moeten kunnen passen in de afgesproken tijd en nemen nog wat dingen mee om te kunnen varieren. Op zoek naar een speciaal spel? Dat kan natuurlijk ook. We nemen contact met je op en maken afspraken. Regel jij een goede tafel wat snacks en drankjes? Dan regelen wij de rest!

Robbie Wynen
Lees verder
Jean verwelkomt graag nieuwe mensen in de bordspellenhobby, legt de spellen geduldig uit en met hier en daar de juiste dosis humor.

Door die aangename manier van spelen maakt het je zelfs niet meer uit dat je van hem verliest!

René Fuhren
Lees verder
Jean weet als geen ander complexe spelregels op eenvoudige wijze uit te leggen zodat je snel aan een nieuw spel kunt beginnen, super chill!
Anoniem
Lees verder
Het is altijd een feestje om naar een door Jean gehoste boardgamenight te gaan. Er komt altijd wel een leuke reeks boardgames op tafel: van fillers tot heavy boardgames, alles kan!
Anoniem
Lees verder
Wil je iemand die een spel geduldig uitlegt? Die nieuwe spelers met een open hart verwolkomt en een extra sausje humor bij het spelen serveert? Dan moet je bij Jean zijn
Dennis Hoogenboom
Dennis Hoogenboom
Lees verder
Jean zijn voorbereiding en enthousiasme zorgen voor een perfect begin van je avond. Gegarandeerd plezier, zelfs als je niet wint
Previous
Next