Word Cultist

Als je ook maar een beetje op mij lijkt, en dol bent op boardgames, zul je al snel merken dat het vrij lastig is om je spellencollectie binnen de perken te houden. Je speelt immers graag nieuwe boardgames, bent op zoek naar verschillende soorten gamemechanics, en nieuwsgierig naar wat er allemaal te beleven valt in boardgame-land.  Je houdt van zowel ingewikkelde boardgames als nieuwe of verrassende spellen, maar wil ook graag iets lichters op tafel kunnen zetten tijdens een feestje of etentje. Je raadt het al… de collectie wordt alsmaar groter, en je spellenkast puilt al snel uit.

DE OPLOSSING:

Word Cultist of the New!  Wij als Cult of the New geven je dan de garantie dat je de bij ons gekochte spellen, weer terug kunt verkopen aan ons wanneer jij uitgespeeld bent. Op die manier kun jij ruimte creëren in je collectie en is er weer ruimte voor ‘the new’.

Cultist worden is heel makkelijk (eruit stappen is lastiger – grapje): bestel een spel via deze webshop, kom naar een evenement of neem contact op. Laat je naam en mailadres achter en je hoort erbij, zo simpel is het!

De voordelen van Cultist zijn lees je hieronder!

Newbie

Features

 • Spellen kopen* Bestellen via de webshop en laten verzenden. Of oppikken op een van de events van Cult of the New
 • Aansluiten bij een evenement van Cult of the New
 • Advies vragen
 • Contact opnemen
Aanrader

Cultist

Features

 • Spellen kopen* Bestellen via de webshop en laten verzenden. Of oppikken op een van de events van Cult of the New
 • Aansluiten bij een evenement van Cult of the New
 • Advies vragen
 • Contact opnemen
 • Verdien korting* Als cultist verzamel je automatisch en gratis punten waarmee je korting krijgt. Deze punten verzamel je o.a. door * het kopen van spellen * Aansluiten bij evenementen * Reviews invullen enz.
 • Geen verzendkosten vanaf €75,-
 • Cult of the New selectie* Speciaal geselecteerde titels in de webshop. Deze titels zijn golden oldies of vers van de pers, maar in ieder geval met zorg geselecteerde spellen!
 • Terugkoopgarantie* We kopen - tijdens een evenement - graag 'cult of the new' titels terug als je meteen weer een spel bij ons koopt. Op die manier voldoe je aan de Cult of the New en hou je toch je collectie binnen de perken. De waarde die je terug krijgt is afhankelijk van een aantal eigenschappen: In welke staat verkeert het product? Welke accessoires zitten erbij? Is het product makkelijk te verkopen? Hoe waardevast is het product? Hoeveel stuks hebben we al op voorraad?
 • Onderdeel van de community* Je bent als cultist onderdeel van een community. Je ontvangt af en toe een nieuwsbrief en kunt aansluiten bij evenementen
Word Cultist

Verdien punten en krijg korting!

Cultist worden = 5 punten

Social verwijzing delen = 5 punten

Ticket kopen voor evenement = 5 punten

Voor iedere €5,- aan spellen = 1 punt

Iedere 10 punten geeft €1,- korting

Robbie Wynen
Lees verder
Jean verwelkomt graag nieuwe mensen in de bordspellenhobby, legt de spellen geduldig uit en met hier en daar de juiste dosis humor.

Door die aangename manier van spelen maakt het je zelfs niet meer uit dat je van hem verliest!

René Fuhren
Lees verder
Jean weet als geen ander complexe spelregels op eenvoudige wijze uit te leggen zodat je snel aan een nieuw spel kunt beginnen, super chill!
Anoniem
Lees verder
Het is altijd een feestje om naar een door Jean gehoste boardgamenight te gaan. Er komt altijd wel een leuke reeks boardgames op tafel: van fillers tot heavy boardgames, alles kan!
Anoniem
Lees verder
Wil je iemand die een spel geduldig uitlegt? Die nieuwe spelers met een open hart verwolkomt en een extra sausje humor bij het spelen serveert? Dan moet je bij Jean zijn
Dennis Hoogenboom
Dennis Hoogenboom
Lees verder
Jean zijn voorbereiding en enthousiasme zorgen voor een perfect begin van je avond. Gegarandeerd plezier, zelfs als je niet wint
Previous
Next